Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Zile de foc pentru taranistii maramureseni

ursu

Stafful electoral al PNTCD Maramures s-a aflat sambata trecuta la Remeti, alaturi de candidatul independent Gheorghe Zoicas la functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures. Din delegatia PNTCD au facut parte si Nicolae Misulec, Loredana Ofrim, Florin Susa-candidatul la functia de primar al municipiului Sighetu Marmatiei si Oscar Stark-candidat la functia de consilier judetean.

La fata locului, liderii PNTCD Maramures, impreuna cu candidatul Toader Dumnici la functia de primar al comunei Remei si cu echipa sa de consilieri, s-au intalnit cu crescatorii de animale din zona. Discutiile cu acestia s-au axat pe problemele cu care se confrunta fermierii, schimbul de pareri conducand la solutii favorabile crescatorilor de animale. Chiar daca problemele discutate au fost apasatoare, atmosfera a fost destinsa gratie prezentei tarafului traditional condus de DIAVOLU’, unul dintre cei mai renumiti rapsozi de muzica populara din Maramures.

Duminica, 20 mai a.c., liderii taranisti maramureseni au fost prezenti la Hramul Bisericii din Berchezoaia, alaturi de Augustin Ardeleanu-candidatul PNTCD la functia de primar al comunei Remetea Chioarului. La eveniment, conducerea PNTCD Maramures a fost insotita de profesorul Simion Ciurte, candidat PNTCD la functia de consilier judetan. Tot duminica, s-au lansat si candidatii PNTCD la functiile de primar si consilieri locali in comuna Grosi. Antrenul si buna dispozitie au fost asigurate de catre Dumitru Dobrican, Titus Perse, Marioara Gal, Marinel Petreus si Ghita Parja. La aceste evenimente am fost insotit de Loredana Ofrim, Ciurte Simion si Lucian Angheluta.

Luni am lansat candidatii PNTCD la Primaria si Consiliul Local Dragomiresti. Aici, candidatul nostru la functia de primar, Vasile Tomoioaga, zis URSU’, le-ap[rezentat mirestenilor programul sau electoral pentru comunitatea locala. Evenimentul a fost onorat cu prezenta si de catre candidatii la functiile de primar si consilieri locali din Salistea de Suds, Ieud, Sieu, Stramtura si alte localitati de pe Valea Izei. La aceasta actiune au participat si Nicolae Misulec si Dan Hotico, ultimul fiind presedintele clubului de fotbal FC Maramures Universitar Baia Mare si, totodata, candidat la functia de consilier judetean din partea PNTCD. Tot luni, mai spre seara, am participat la o intalnire electorala in localitatea Nistru de pe raza orasului Tautii Magheraus. Aici, membrii echipei PNTCD si candidatul la functia de primar -Dorel Vasile Iacob- au prezentat cetatenilor programul electoral cu care se va castiga increderea alegatorilor. Buna dispozitie a fost la ea acasa si la Tautii Magheraus, amfitrioni fiind Marinel Petreus, Ghita Parja, Nistor Dragos si magnifica Ioana Pricop. Maestru de ceremonii a fost binecunoscutul scriitor si realizator de emisiuni tv, mereu al dumnevoastra, Octavian Butuza.