Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Programul electoral al PNTCD Maramures pentru zilele urmatoare

DSC 5221La Ocna Sugatag va avea loc maine, 25 mai, de la ora 10.00, lansarea candidatilor PNTCD la functiile de primari si consilieri locali pentru localitatile din zona Mara-Cosau. Evenimentul va avea loc in prezenta liderilor PNTCD Maramures. Tot maine, de la ora 12.00, stafful PNTCD Maramures va participa la o depunere de coroane de flori, iar de la ora 13.00 va lua parte -la Teatrul Municipal Baia Mare- la lansarea cartii “Justinian-Patriarhul Maramuresului” al carei autor este Octavian Butuza.

Sambata, liderii PNTCD Maramures vor participa la un miting electoral taranist in municipiul Sighetu Marmatiei, incepand cu ora 18.00. Duminica, 27 mai, stafful electoral al PNTCD Maramures va fi prezent la Sieu si Budesti, pentru sustinerea candidatilor din cele doua localitati maramuresene si pentru promovarea taranistilor inscrisi in lupta pentru ocuparea posturilor de consilieri judeteni.