Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

PNTCD Maramures sustine candidatura lui Gheorghe Zoicas la presedintia CJ Maramures

PNCTD 16 30Stafful PNTCD Maramures a participat, joi, la un miting electoral organizat la Ocna Sugatag de catre candidatul independent Gheorghe Zoicas la presedintia Consiliului Judetean Maramures. La eveniment au participat si candidatii la functiile de primari si consilieri locali din zona Mara-Cosau. Cei care au fost in targul din Ocna Sugatag s-au bucurat de manifestare, mai ales ca artistul consacrat de muzica de muzica popular Marius Ciprian Pop a sustinut un recital de zile mari.

Maine, la Sighetu Marmatiei, incepand cu ora 18.00, se va desfasura un alt miting electoral organizat de catre independentul Gheorghe Zoicas, pe platoul din fata Curtii Vechi. La fel ca la Ocna Sugatag, liderii PNTCD Maramures vor fi prezenti la manifestarea electorala, intrucat il sustin pe Zoicas in demersul acestuia de a castiga presedintia Consiliului Judetean Maramures. Duminica, 27 mai, stafful electoral al PNTCD Maramures va fi prezent la Sieu si Budesti, pentru sustinerea candidatilor din cele doua localitati maramuresene si pentru promovarea taranistilor inscrisi in lupta pentru ocuparea posturilor de consilieri judeteni. Apoi, luni, PNCTD Maramures va fi reprezentat la o alta intalnire electorala la initiativa lui Gheorghe Zoicas, in orasul Somcuta Mare, unde taranistii maramureseni vor fi prezenti cu candidatii din zona Chioar.