Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Țărăniștii au avut un sfârșit de săptămână foarte încărcat

IMG 1459

Săptămâna trecuta sâmbătă si duminică, ţărăniştii din Maramureş au avut un program foarte încărcat.

Astfel, sâmbătă 12 mai, în calitate de preşedinte al PNŢCD Maramureş  împreună cu deputatul Gheorghe Zoicaş am participat alături de un grup de pelerini din Ieud la Comemorare Episcopilor Greco Catolici de la Sighet ce s-a desfăşurat la Cimitirul Săracilor din localitate.

În acelaşi timp o delegaţie a PNŢCD Maramureş compusă din preşedintele organizaţiei PNŢCD Cerneşti Liviu Bota, vicepreşedintele PNŢCD Maramureş Simion Ciurte, secretarul general al filialei judeţene Leonard Mardar şi candidatul la primăria comunei Cerneşti Gheorghe Leşe s-a alăturat campaniei România prinde rădăcini, iniţiată de Realitatea TV prin intermediul căreia s-au împădurit aproximativ 3 hectare de teren în localitatea Bloaja, suprafaţă pusă la dispoziţie de ţărănistul Liviu Bota.

Duminică 13 mai,  însoţit de vicepreşedintele PNŢCD Maramureş Loredana Ofrim am participat la hramul biserici ortodoxe din cartierul Buleni din oraşul Săliştea de Sus.

În aceeaşi zi la Poienile de sub Munte au fost lansate candidaturile PNŢCD pentru Consiliul Local şi candidatura lui Serghei Stuleanic pentru funcţia de primar.Cu acest prilej PNŢCD a oferit localnicilor un microrecital artistic realizat de Maria si Mihai Nemeş.

Tot duminică, PNŢCD a prezentat locuitorilor din Buşag si Bozânta Mare – sate aparţinând de oraşul Tăuţii Măgherăuş – propunerile pentru Consiliul Local şi candidatul la primărie din partea PNŢCD, în persoana lui Dorel Iacob. Deasemenea participanţii la eveniment au asistat la un microrecital folcloric susţinut de Lavinia Goste si Marius Zorilă.