Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Presedintele PNTCD Maramures militeaza pentru dialog si transparenta in cheltuirea banilor publici

Doru Dancus14Intalnirea de azi a membrilor Comisiei de dialog social de la nivelul Prefecturii Maramures a avut ca teme de discutie “Sanatatea si transparenta decizionala in administratia publica”. Printre participantii la reuniune s-a numarat si Ioan Doru Dancus, in dubla sa calitate de lider sindical si tanar om politic. In interventia sa, presedintele PNTCD Maramures a militat pentru dialog si transparenta in folosirea banului public, demersuri care, dupa Ioan Doru Dancus, trebuie sa se regaseasca in politicile alesilor locali.

“Mi s-au parut doua teme extrem de interesante si la ordinea zilei. Am incercat sa pun degetul pe rana si sa arat ca <<acolo unde sanatate nu e, nimic nu>> si, totodata, <<unde dialog nu e nimic, nu e>>”, a declarat Ioan Doru Dancus, liderul PNTCD Maramures, candidat pentru functia de consilier judetean. Mergand mai departe, presedintele PNTCD Maramures a subliniat ca este importanta si implicarea societatii civile in elaborarea si emiterea legilor cu caracter national ori local, emise de catre Parlamentul Romaniei ori Consiliile Judetene sau Locale. Potrivit spuselor lui Doru Dancus, dialogul social a “erupt” in momentul impunerii legii santatatii prin asumarea raspunderii Guvernului PDL.