Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

“Omul sfinteste locul” si la PNTCD Maramures

ppppTaranistii maramureseni au imbracat straie de sarbatoare, azi, cu ocazia redeschiderii sediului filialei PNTCD Maramures din Baia Mare. Evenimentul s-a bucurat de prezenta primarului in functie al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, pe care PNTCD il sustine in campania pentru obtinerea unui nou mandat de primar. Sediul PNTCD Maramures a fost complet renovat si reamenajat, gratie contributiei sustinute a vicepresedintelui Dorel Iacob, cel care a parasit tabara PNL de curand. Acest lucru a fost evidentiat si de catre Ioan Doru Dancus, presedintele PNTCD Masramures. Mai in gluma, mai in serios, Dorel Iacob a declarat ca spera ca sediul PNTCD Maramures sa fie ultimul pe care il reamenajeaza, facand aluzie la alte sedii de partid politic care au fost reamanejate prin contributia sa.

Redeschiderea sediului PNTCD Maramures este, fara doar si poate, un moment important in evolutia filialei judetene. Dupa cum declarase si primarul Catalin Chereches, reamenajarea spatiului este un lucru firesc in evolutia partidului la nivel local, in ideea in care se vor face si urmatorii pasi spre redeschiderea partidului spre comunitate, spre oameni, spre nevoile oamenilor.De altfel, presedintele Ioan Doru Dancus a subliniat faptul ca isi doreste ca PNTCD Maramures sa fie reprezentat in Consiliul Local Municipal, deoarece “este nevoie de crestin-democratie” si taranistii au in randul lor oameni seriosi, cu moralitate- care au si fost propusi pentru functiile de consilieri locali. Primarul Catalin Chereches nu s-a sfiit sa isi declare prietenia pe care o are cu Ioan Doru Dancus, aspect care conteaza enorm in parteneriatul pe care primarul in functie al municipiului Baia Mare il are cu PNTCD Maramures. Catalin Chereches spera in consolidarea parteneriatului cu PNTCD dupa alegerile din 10 iunie a.c., in conditiile in care taranistii maramureseni il sustin pe mai-marele urbei in tentative acestuia de a obtine un nou mandat de primar in Baia Mare. Acest sprijin reciproc este de lunga durata, dupa cum declara Ioan Doru Dancus, care a remarcat faptul ca “se vede o schimbare in bine in Baia Mare” prin ceea ce a realizat Catalin Chereches in primul an de mandat. “Usa partidului va fi deschisa pentru toata lumea”, a conchis Ioan Doru Dancus, presedintele PNTCD Maramures, la redeschiderea sediului de partid de pe bulevardul Unirii.