Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Tur de forta al taranistilor maramureseni

diplomaUltimul week-end dinantea alegerilor locale din 10 iunie a.c. a fost unul extrem de aglomerat pentru stafful electoral al PNTCD Maramures. Liderii taranistilor maramureseni au avut un program extrem de incarcat in evenimente electorale. Sambata dimineata, conducerea PNTCD Maramures, in frunte cu presedintele Ioan Doru Dancus, a asistat – pe stadionul Viorel Mateianu- la ultimul meci al echipei FC Maramures Universitar Baia Mare in Liga a II-a la fotbal, editia 20011/2012. Ioan Doru Dancus a declarat ca a asistat la meci in dubla calitate: sustinator al echipei baimarene si prieten al sportului maramuresean.

Dupa meci, liderul PNTCD Maramures le-a oferit fotabilistilor si celor din conducerea clubului baimarean o masa festiva, prilej cu care fiecare membru al gruparii fotbalistice a primit cate o diploma de taranist pentru devotamentul si abnegatia cu care au lucrat pentru culorile galben si albastru ale clubului FC Maramures Universitar Baia Mare, la fel cum au facut-o inaintasii taranisti, precum si pentru atingerea obiectivului de mentinere in esalonul secund al fotbalului romanesc.

Duminica, stafful PNTCD Maramures s-a aflat la Petrova pentru lansarea candidatului la primarie. Liderii taranisti au participat si la slujba de Rusalii, precum si la procesiunea pentru sfintirea tariniii. Apoi, taranistii au oferit localnicilor un spectacol de muzica populara cu participarea artistilor Marinel Petreus, Ghita Parja, Ioana Pricop si Nistorel Dragos. “Am fost foarte bine primiti la Petrova si avem speranta ca vom obtine victoria la Primaria Petrova. Localnicii pot rescrie istoria celor 600 de ani a Petrovei, prin impunerea la carma primariei Petrova a celui mai tanar primar din Maramures, candidatul PNTCD Maramures pentru functia de primar”, a declarat Ioan Doru Dancus, presedintele PNTCD Maramures si candidat pentru functiile de consilier municipal Baia Mare si consilier judetean. Tot duminica, stafful electoral al PNTCD Maramures a fost prezent la Baita, cu tot cu artistii de la Petrova, la prezentarea candidatului la Primaria Tautii Magheraus si a candidatilor pentru functiile de consilieri locali.

Luni, liderii PNTCD Maramures au participat la sfintirea Bisericii Greco-Catolice din Baita de sub Codru, alaturi de taranistii din zona Codru. Ulterior, stafful electoral al PNTCD Maramures a fost prezent la intalnirea electorala a lui Catalin Chereches-candidat la Primaria Baia Mare, cu sustinerea PNTCD Maramures- in cartierul Lunci-Ferneziu. Ulterior, Ioan Doru Dancus si alti membri ai PNTCD Maramures s-au deplasat in Grosi, la familia Dobrican, pentru Festivalul “Dansului la sura”. Stafful electoral al PNTCD Maramures a fost insotit de artistii Lavinia Goste, Marius Zorila, Marinel Petreus si Ghita Parja.