Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Ioan Doru Dancus-un ieudean in Consiliul Judetean Maramures

Doru Dancus23Presedintele PNTCD Maramures, Ioan Doru Dancus, isi continua, azi, campania electorala cu o vizita in localitatea natala, Ieud. Insotit de mai multi membri ai conducerii PNTCD Maramures, ieudeanul Ioan Doru Dancus doreste sa obtina binecuvantarea localnicilor in ideea unui “mariaj” al liderului taranist cu Consiliul Judetean Maramures. Nu de alta, dar traditia locala spune ca ieudenii trebuie sa obtina binecuvantarea parintilor in perspectiva unei casatorii, inainte ca mirii sa se prezinte la sfantul altar.

Ioan Doru Dancus candideaza pentru un post de consilier judetean si spera ca in urmatorii patru ani sa ii reprezinte cu cinste si onoare pe ieudeni in “parlamentul” Maramuresului. Cu aceasta ocazie, Ioan Doru Dancus inaugureaza, alaturi de primarul Nicolae Traian David, terenul de fotbal din Ieud. Evenimentul se petrece cu participarea membrilor echipei de fotbal FC Maramures Universitar Baia Mare, in frunte cu antrenorul Romica Buia, si a arbitrului international Cristian Balaj. De la manifestare nu lipseste nici presedintele clubului FCMU Baia Mare, Dan Hotico, taranist care candideaza pentru un post de consilier judetean din partea PNTCD Maramures. “In Ieud vor fi alaturi de mine prietenii din copilarie si primarul, chiar daca este din alt partid. Eu si primarul in functie dorim sa dam o lectie de politica si sa trecem peste barierele politice si doctrinale. Noi, ieudenii, dorim sa transmitem un mesaj de unitate fortelor politice din judet, in sensul ca se poate face politica in folosul comunitatilor locale indiferent de doctrine si culori politice”, a declarat Ioan Doru Dancus, inainte de a primi binecuvantarea ieudenilor pentru un mandat de consilier judetean.