Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Ioan Doru Dancus: Alegatorii sa deschida bine OCHIUL cand vor merge duminica la vot

03062012574Stafful PNTCD Maramures a intrat pe ultima suta de metri cu campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 10 iunie a.c. Din punctul e vedere al presedintelui PNTCD Maramures, Ioan Doru Dancus, campania electorala pentru alegerile din 10 iunie este una stearsa, lipsita in primul rand de dezbateri pe problemele comunitatii. Dupa liderul atranist maramuresean, candidatii, in marea lor majoritate, incearca sa spuna ce nu au facut altii si nu se focuseaza pe proiectele lor.

Concret, nu prezinta modalitatile prin care se pot pune in practica proiectele cu care vin in fata electoratului. “Noi am incercat sa fim autentici prin tot ceea ce facem si un lucru foarte important , fara a plati bani grei pentru consultanta...Daca veti monitoriza ceea ce s-a intamplat pana acuma in campania sustinuta de echipa PNTCD-ului veti constata ca am fost primul partid care am lansat un imn electoral, ca avem cele mai bune mesaje electorale, ca avem cel mai fain afis de campanie (cel cu Ursu la Primarie), ca am fost printre primii, daca nu chiar primul partid care am lansat un proiectul nostru administrativ pentru maramureseni intitulat „10 pentru Maramures”. Este modul nostru original de a ne „face loc” pe scena politica maramureseana”, sustine Ioan Doru Dancus, presedintele PNTCD Maramures. Liderul actual al taranistilor maramureseni a intrat in PNTCD in 1992 pentru ca “am regasit in acest partid principiile care mi-au fost insuflate din familie: independenta, cautarea binelui comun, respect pentru dreptul de proprietate, traditie si natiunea romana”. Ioan Doru Dancus poate sa spuna deschis ca de cand se stie a fost “de dreapta” , deci “taranist”. Potrivit presedintelui PNTCD Maramures, daca ne uitam la istoria Maramuresului, ceea ce a facut acest loc atat de special si unic in lume, este exact acest spirit de libertate si independenta care i-au caracterizat pe oamenii acestei zone. “Daca fiecare morosan se va gandi la anii tineretii si educatia pe care a primit-o in familie, isi va da seama ca a fost o educatie careia astazi i-ai spune <<de dreapta>>”, sustine Ioan Doru Dancus. El are si un sfat pentru maramuresenii cu drepty de vot care se vor prezenta la urne duminica: “In 10 iunie ii rog sa deschida bine OCHIUL cand vor merge la vot si sa ne ofere sansa sa cladim impreuna un viitor demn de trecutul si inaintasii nostri amintiti mai sus”.