Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Ioan Doru Dăncuș - simt ca pot sa fac MAI MULT si MAI BINE pentru Maramures

doru-dancus-400x250

Ieri, 11 noiembrie, Ioan Doru Dancus, candidatul ARD pentru Camera Deputatilor din Colegiul 6 Sighet, a fost prezent in mijlocul morosenilor din localitatile Giulesti, Barsana si Feresti. Programul de duminica a inceput la Biserica din Feresti, unde Ioan Doru Dancus a participat la Liturghie alaturi de credinciosi. A urmat o intalnire in care candidatul ARD a expus ferestenilor proiectele sale si gandurile cu care pleaca in aceasta campanie electorala.

De la ora 13.00, impreuna cu senatorul Gheorghe Mihai Barlea, Ioan Doru Dancus a fost prezent in comuna Barsana, unde a avut loc lansarea celor doi candidati pentru alegerile parlamentare. „Am fost insotiti de prieteni si simpatizantii din localitatile invecinate, din Sighet si din Baia Mare”, a precizat candidatul ARD. Inimile celor prezenti la eveniment au fost incalzite de artistii Ioana Pricop, Nistorel Dragos, Ileana Bumbar si indragitul solist Petrica Muresan, care au oferit un spectacol extraordinar cum nu s-a mai vazut de mult in Barsana.

In discursul sau adresat celor prezenti, Ioan Doru Dancus a spus ca „pentru ca lucrurile sa mearga prost este destul ca cei care stiu sa le faca sa mearga bine sa stea pe margine si sa asiste. Este important ca acolo, in Parlamentul Romaniei, alesii Maramuresului sa cante pe aceeasi struna! Nu trebuie sa fim pesedisti, taranisti sau pedelisti! Trebuie sa fim maramureseni si sa luptam pentru Maramures!.

Aceste cuvinte m-au facut sa ma implic cat mai mult in viata cetatii deoarece simt ca pot sa fac MAI MULT si MAI BINE. Imi doresc sa reprezint cu demnitate si onoare Maramuresul Istoric in Parlamentul Romaniei si declar sprijin total pentru proiectele de infrastructura ale autoritatilor locale.

Voi  uza de toate prerogativele legii pentru a gasi sursele de finantare necesare. Voi fi un deputat VIU, prezent in comunitatile pe care le voi reprezenta si niciodata nu voi fi de acord cu masuri indreptate impotriva maramuresenilor, fie ele si de reforma. Voi face ca problemele legate de cadastru si intabularile terenurilor sa fie rezolvate cat in regim de urgenta prin modificarile pe care le voi aduce Legii cadastrului”.

Ioan Doru Dancus: “Voi onora memoria lui Ilie Lazar!”

Programul zilei de duminica a fost continuat la Giulesti, unde problemele oamenilor sunt la fel cu cele ale maramuresenilor din Barsana.  Si pentru ca Giulestiul l-a dat pe marele om politic Ilie Lazar, Ioan Doru Dancus, candidatul ARD,  si-a luat angajamentul ca nu-i va trada niciodata, la fel cum  Ilie Lazar nu si-a tradat conducatorii si pe cei pe care i-a reprezentat.

La Giulesti, discutiile au vizat problemele generate de lipsa retelelor edilitare (canalizare, statie de epurare) si pe cele legate de aductiunea de apa din Feresti si Berbesti. Ziua s-a incheiat in Barsana, la o masa festiva oferita  de Ioan Doru Dancus fotbalistilor de la Avantul Barsana, care nu cu mult timp in urma au primit si un rand de treninguri de la candidatul ARD, fapt care demonstreaza ca „AM FOST si VOI FI un sustinator al sportului maramuresean”.