Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Lansarea candidaţilor ARD la Sighet, eveniment apreciat în comunitate

lansare sighet

         Ioan Doru Dăncuş, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 6 Sighet, a încheiat săptămâna trecută în mijlocul cetăţenilor din Maramureşul Voievodal. De data aceasta viitorul deputat, cu inimă de moroşan, a organizat evenimentul de lansare a candidaturii la Sighet. Chiar daca a plouat peste municipiul din Nord, oamenii s-au strâns în număr mare, apreciind această acţiune. Alături de Doru Dăncuş a fost prezent şi senatorul Gheorghe Mihai Bârlea,precum şi alţi lideri ai ARD.

 

       Lansare ARD la Sighetu Marmaţiei. Iniţiatori Ioan Doru Dăncuş şi Gheorghe Mihai Bârlea, candidaţi ai Alianţei pentru zona Sighetului. Chiar dacă ploaia a fost prezentă pe parcursul întregului eveniment, oamenii au participat în număr mare la spectacolul oferit de viitorii parlamentari ai ARD. „Îmi iau angajamentul în faţa dumneavoastră că în calitate de parlamentar voi fi mereu în mijlocul comunităţilor pe care le reprezint şi vom împărţi împreună bucurii şi necazuri. Nu voi fi acel parlamentar care vă vizitează din patru în patru ani, doresc sa particip la viaţa cetăţii, să fiu implicat şi dedicat problemelor comunităţilor, să particip împreună cu dumneavoastră la nunţi, la botezuri, la momente de grea încercare din viaţa dumneavoastră. În acest mod ne vom cunoaşte mai bine între noi şi vom putea face echipa pentru provocările care vor veni” le-a spus Doru Dăncuş oamenilor prezenţi în centrul Sighetului.
      Spectacolul la care au participat mii de oameni, care au îndurat ploaia, a fost extrem de apreciat prin prisma recitalurilor sus
ținute de artişti consacraţi, precum Ionuţ Bledea, Ioana Pricop, Nistor Dragoș, Petrică Mureşan, Ancuţa Anghel şi Vasile Barani. Cireaşa de pe tort a fost oferită de prietenul ARD-iştilor binecunoscutul artist Aurel Tămaş, care a susținut un recital pe cinste. Ioan Doru Dăncuş şi Gheorghe Mihai Bârlea au făcut o promisiune celor prezenţi care a stârnit ropote de aplauze şi urale. Dacă vor fi reprezentanții sighetenilor în Parlamentul României, aceştia vor petrece împreuna un Revelion 2013 cum nu s-a mai văzut în Sighet, invitat de onoare va fi şi Aurel Tămaş.

 

 

Ioan Doru Dăncuş – Poziţia numărul 1 pe buletinul de vot