Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Viitorul deputat l-a omagiat pe marele înaintaş ţărănist Ilie Lazăr cu ocazia zilei naţionale a României

1354360082513

     Ioan Doru Dăncuş, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 6 Sighet, şi-a continuat acţiunile electorale în mijlocul cetăţenilor din Maramureşul Voievodal. De data aceasta, viitorul deputat a participat la manifestările dedicate Zilei de 1Decembrie, ziua naţională a României, la Giuleşti şi Sighet. La Giuleşti a depus o coroană la bustul lui Ilie Lazăr, iar la Sighet viitorul parlamentar s-a prins într-o Horă a Unirii cu sighetenii.

 

 

     Ioan Doru Dăncuş (ARD) a sărbătorit 1 Decembrie, Ziua Naţională a Românilor în mijlocul cetăţenilor din Giuleşti şi Sighet. Acţiunile dedicate împlinirii celor 94 de ani de la Marea Unire au început cu o depunere de coroane de flori la bustul marelui înaintaş politic al PNŢCD - ului, Ilie Lazăr. La Giulești, Ioan Doru Dăncuş a fost întâmpinat de un grup de copii îmbrăcaţi în costume populare şi de primarul localității, Gheorghe Vraja. Doru Dăncuş a fost însoțit de Nicolae Mişulec şi de Gheorghe Opriş, membri PNŢCD. „Îmi iau angajamentul că nu vă voi trăda niciodată, la fel cum Ilie Lazăr nu şi-a trădat conducătorii şi pe cei pe care i-a reprezentat” le-a spus Doru Dăncuş celor prezenţi la eveniment.

      Ioan Doru Dăncuş şi Gheorghe Mihai Bârlea s-au prins într-o Horă a Unirii cu sighetenii

      După ceremonia de la Giulești, împreună cu staff-ul de campanie, şi senatorul Gheorghe Mihai Bârlea au participat la ceremonia organizată de Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei cu ocazia Zilei Naționale a României. Au fost depuse coroane de flori la bustul lui Ioan Mihaly de Apşa şi s-a dansat Hora Unirii. După aceste momente s-a vizitat Casa Memorială Ioan Mihaly de Apşa.

 

 

Ioan Doru Dăncuş – Poziţia numărul 1 pe buletinul de vot