Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Viitorul deputat l-a omagiat pe marele înaintaş ţărănist Ilie Lazăr cu ocazia zilei naţionale a României

1354360082513

     Ioan Doru Dăncuş, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 6 Sighet, şi-a continuat acţiunile electorale în mijlocul cetăţenilor din Maramureşul Voievodal. De data aceasta, viitorul deputat a participat la manifestările dedicate Zilei de 1Decembrie, ziua naţională a României, la Giuleşti şi Sighet. La Giuleşti a depus o coroană la bustul lui Ilie Lazăr, iar la Sighet viitorul parlamentar s-a prins într-o Horă a Unirii cu sighetenii.

 

 

Citeşte mai departe...

Lansarea candidaţilor ARD la Sighet, eveniment apreciat în comunitate

lansare sighet

         Ioan Doru Dăncuş, candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 6 Sighet, a încheiat săptămâna trecută în mijlocul cetăţenilor din Maramureşul Voievodal. De data aceasta viitorul deputat, cu inimă de moroşan, a organizat evenimentul de lansare a candidaturii la Sighet. Chiar daca a plouat peste municipiul din Nord, oamenii s-au strâns în număr mare, apreciind această acţiune. Alături de Doru Dăncuş a fost prezent şi senatorul Gheorghe Mihai Bârlea,precum şi alţi lideri ai ARD.

 

Citeşte mai departe...

Voi sprijini reabilitarea Palatului Culturii (Palatul Episcopal) din Sighetu Marmatiei

Ioan Doru Dancus, candidatul ARD pentru Camera Deputatilor din Colegiul 6 Sighet, organizeaza vineri, 30 noiembrie 2012, la Sighetu Marmatiei, lansarea candidaturii. Evenimentul va fi prefatat de un spectacol sustinut de Aurel Tamas, Dumitru Farcas, Ancuta Anghel si Vasile Barani, Petrica Muresan, Ioana Pricop si Nistorel Dragos. Totodata, Ioan Doru Dancus va reliefa din nou importanta rezolvarii problemei cadastrului general si individual, lucru de maxima importanta pentru multi maramureseni. 

Citeşte mai departe...

Ioan Doru Dăncuș – Inimă de moroșan: “Sighetul trebuie să devină capitala europeană a culturilor tradiționale”

2012-11-18 16.27.25 

Ioan Doru Dăncuș, candidatul ARD pentru Camera Deputaților din Colegiul 6 Sighet, a încheiat săptămâna tot în mijlocul moroșenilor din Maramureșul Voievodal. De data aceasta viitorul deputat, cu inimă de moroșan, a vorbit cu oamenii din Sighet, Vadu Izei și Oncești. Din discuțiile cu maramureșenii s-a desprins clar ideea că Sighetul trebuie să devină capitala europeană a culturilor tradiționale.

Citeşte mai departe...

Ieudenii din Sighet și-au ales DEPUTATUL: Ioan Doru Dăncuș!

 

doru dancus si mihai dancus - directorul muzeului de istorie din sighet

       La initiativa lui Grupului de tineret "Am fo s'om fi" s-a desfasurat miercuri seara, in sala de festivitati a fostului restaurant Tisa din Centrul municipiului Sighetu Marmatiei, o intalnire ALEASA. S-au revazut, dupa ani buni in care au muncit si au contribuyit la prosperitatea Sighetului, toti IEUDENII din Capitala Maramuresului Voievodal.

 

        Surpriza serii a venit din partea candidatului pentru Camera Deputatilor din partea ARD, Ioan Doru DANCUS, care a acordat celor mai de seama ieudeni din Sighetu Marmatiei diplome de excelenta, de recunoastere a meritelor si contributiei la promovarea valorilor culturale si a dezvolt[rii municipiului Sighet. Cei invitati au fost onorati si incantati cu muzica ALEASA, de ce mai bun[ calitate, oferita de Ioana Pricop si Nistorel Dragos, Ancuta Anghel si Vasile Barani si maestrul Dumitru Dobrican.

Ioan Doru Dăncuș - simt ca pot sa fac MAI MULT si MAI BINE pentru Maramures

doru-dancus-400x250

Ieri, 11 noiembrie, Ioan Doru Dancus, candidatul ARD pentru Camera Deputatilor din Colegiul 6 Sighet, a fost prezent in mijlocul morosenilor din localitatile Giulesti, Barsana si Feresti. Programul de duminica a inceput la Biserica din Feresti, unde Ioan Doru Dancus a participat la Liturghie alaturi de credinciosi. A urmat o intalnire in care candidatul ARD a expus ferestenilor proiectele sale si gandurile cu care pleaca in aceasta campanie electorala.

Citeşte mai departe...

Lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta in Barsana si Giulesti

Doru Dancus23 Dragi moroşeni,

 

Avem onoarea să  vă invităm duminică, 11 noiembrie 2012, începand cu ora 13.00 în centrul localităţii Bârsana şi începând cu ora 16.00, la Căminul Cultural din localitate Giuleşti pentru a asista la lansarea candidaţilor Alianţei România Dreaptă, pentru funcţiile de deputat şi senator din circumscripţia dumneavoastră.

 

Ne vor încânta inimile cu nestemate ale folclorului românesc Ioana Pricop şi Nistor Dragoş, Ileana Bumbar precum şi îndragitul interpret Petrică Mureşan, care  vor susţine un concert excepţional.

                Vă aşteptăm cu mult drag!

                Ai dumneavoastră,

Gheorghe Mihai  Bârlea - candidat din partea ARD la funcţia de senator

Colegiul 3 Maramureşul Istoric,

 Ioan Doru Dăncuş - candidat din partea ARD la funcţia de deputat

                                                                Colegiul 6 Sighet.

Prin proiectul "10 pentru Maramures", PNTCD Maramures promoveaza politica pentru cetateni

banner-3PNTCD Maramures se prezinta in fata electoratului din judet cu un proiect administrativ propriu intitulat „10 pentru Maramures”. Planul electoral al PNTCD Maramures conceput de echipa condusa de liderul Ioan Doru Dancus are la baza dorinta presedintelui de filiala de a promova politica pentru cetateni. Ioan Doru Dancus spune ca “mi-ar face mare placere ca, dupa alegeri, politicienii maramureseni sa lucreze impreuna pentru cetateni, indiferent de partidul pe care il reprezinta, facand abstractie de scorul electoral sau alte animozități personale”.

Citeşte mai departe...

Ioan Doru Dancus: Alegatorii sa deschida bine OCHIUL cand vor merge duminica la vot

03062012574Stafful PNTCD Maramures a intrat pe ultima suta de metri cu campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 10 iunie a.c. Din punctul e vedere al presedintelui PNTCD Maramures, Ioan Doru Dancus, campania electorala pentru alegerile din 10 iunie este una stearsa, lipsita in primul rand de dezbateri pe problemele comunitatii. Dupa liderul atranist maramuresean, candidatii, in marea lor majoritate, incearca sa spuna ce nu au facut altii si nu se focuseaza pe proiectele lor.

Citeşte mai departe...