Warning: Creating default object from empty value in /home/rart4534/public_html/dorudancus.ro/modules/mod_sp_image_rotator/helper.php on line 26
banner-1
banner-2
banner-3

Mass Media

ZiarMM - PNTCD Maramures si-a inceput campania electorala printr-o conferinta de presa, in care presedintele partidului, Doru Dancus, a prezentat o parte din candidatii la Consiliul Local Baia Mare si Consiliul Judetean, cat si pe candidatii la primariile din mai multe localitati. Printre acestia, Simion Ciurte, Nicolae Misulec, Dan Hotico, Loredana Ofrim sau Doru Zaharie.

                                                                                                                                                                            Citeste tot articolul

ZiarMM  - Doru Dancus, candidatul PNTCD la Consiliul Local si Consiliul Judetean il sustine pe Catalin Chereches pentru a castiga inca o data conducerea Primariei Baia Mare. Desi nu a avut incredere de la inceput in proiectul mutarii romilor, Dancus este multumit ca lucrurile au inceput sa se miste.

Citește tot articolul

ZiarMM  - Conducerea PNTCD Maramures, impreuna cu Toader Dumnici, candidat la Primaria Remeti si consilierii locali din zona Maramuresului Istoric s-au intalnit in cursul zilei de sambata, 19 mai, pentru a participa la o intalnire a crescatorilor de animale din localitate. La eveniment a participat si Gheorghe Zoicas, candidat independent, pentru presedintia Consiliului Judetean Maramures.  

Citește tot articolul

Detectivuldepresasoc.ro - PNTCD Maramures, sub conducerea lui Ioan Doru Dancus, si-a lansat imnul din campania electorala 2012. Filiala maramureseana a PNTCD (aripa Pavelescu) a dorit sa fie un exemplu de originalitate si a reusit, fiind primul partid din Maramures cu imn electoral propriu.

Citeste tot articolul

eMM.ro - Taranistii maramureseni au decis sa isi faca intrarea in jocul politic pe ritmuri de muzica populara. Ei au readus in actualitate celebra balada a lui Pintea si au lansat, in aceste zile, primul imn electoral al unui partid maramuresean, in campania pentru alegerile locale.                   

Citeste tot articolul

ZiarMM - Presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus, candidat pentru un loc de consilier judetean, vine in fata maramuresenilor cu un set de 10 proiecte pe care doreste sa le puna in practica dupa alegeri. Printre acestea se numara sustinerea traditiilor din judet prin organizarea de diferite evenimente culturale, dezvoltarea climatului de afaceri in judet prin diverse facilitati pentru investitori, dar si promovarea turismului pe plan national, cat si international.

 Citeste tot articolul

Glasul - Doru Dăncuş, preşedinte al PNŢCD Maramureş, a declarat că ţărăniştii au cel mai vechi partid politic înscris în cursa pentru alegerile locale cu cea mai tânără echipă de candidaţi.Aceştia pornesc bătălia electorală în 14 localităţi, unde râvnesc funcţia de primar, dar şi în alte 50 de comunităţi unde au depus liste pentru consiliile locale.

Citeste tot articolul

Detectivuldepresasoc - PNTCD Maramures a intrat in campania electorala cu intentia de a se regasi in structura Consiliului Judetean Maramures si a Consiliului Local Municipal Baia Mare dupa alegerile locale din 10 iunie a.c. De asemenea, PNTCD Maramures tinteste cel putin 3 fotolii de primar si 50 de posturi de consilieri locali, sub sloganul “Faceti loc, taranistii intra in joc”.

Citeste tot articolul

Detectivuldepresasoc - Intalnirea de azi a membrilor Comisiei de dialog social de la nivelul Prefecturii Maramures a avut ca teme de discutie “Sanatatea si transparenta decizionala in administratia publica”. Printre participantii la reuniune s-a numarat si Ioan Doru Dancus, in dubla sa calitate de lider sindical si tanar om politic. In interventia sa, presedintele PNTCD Maramures a militat pentru dialog si transparent in folosirea banului public, demersuri care, dupa Ioan Doru Dancus, trebuie sa se regaseasca  in politicile alesilor locali.

                                                                                                                               Citeste tot articolul

ZiarMM - Zi importanta pentru PNTCD Maramures. Marti, 29 mai, sediul partidului, situat pe Bulevardul Unirii din Baia Mare, a fost redeschis in prezenta membrilor din intreg judetul, dar si a primarului din Baia Mare, Catalin Chereches. Acesta a tinut sa fie prezent datorita colaborarii pe care o are cu PNTCD si cu presedintele Doru Dancus.

                                                                                                                                                                         Citeste tot articolul

eMM - Vechiul sediu al PNTCD Maramures a fost renovat si redeschis, astazi, 29 mai, in prezenta liderilor formatiunii politice si a candidatilor care au intrat in campania electorala pentru functiile din administratia publica locala. La evenimentul care face parte dintr-o serie de actiuni ce marcheaza “un nou inceput” pentru taranistii maramureseni a luat parte si primarul Catalin Chereches, care e sustinut de acest partid pentru un mandat de patru ani la varful administratiei baimarene.

                                                                                                                                                                           Citeste tot articolul

eMM - Cele mai neobisnuite afise din campania electorala 2012 pentru alegerile locale din Maramures au aparut in localitatea Dragomiresti. Unul dintre candidatii pentru primaria micului oras, Vasile Tomoioaga, a preferat sa isi faca reclama cu fotografia unui urs, in loc sa isi puna propriul chip pe materialele lipite prin localitate. Politicianul crede ca reteta va fi una de succes, cata vreme afisele nu i-au fost inca atacate de catre contracandidati.

                                                                                                                               Citeste tot articolul

Detectivuldepresasoc - Presedintele PNTCD Maramures, Ioan Doru Dancus, isi continua, azi, campania electorala cu o vizita in localitatea natala, Ieud. Insotit de mai multi membri ai conducerii PNTCD Maramures, ieudeanul Ioan Doru Dancus doreste sa obtina binecuvantarea localnicilor in ideea unui “mariaj” al liderului taranist cu Consiliul Judetean Maramures.

                                                                                                                               Citeste tot articolul

ZiarMM - Presedintele PNTCD Maramures, Doru Dancus, candidat pentru un loc in Consiliul Judetean, s-a aflat marti, 5 iunie, in localitatea natala Ieud, unde, impreuna cu cei de la FC Maramures Universitar Baia Mare, au inaugurat noul teren de fotbal realizat de primarie.

                                                                                                                               Citeste tot articolul

Detectivuldepresasoc - PNTCD Maramures ataca alegerile locale din 10 iunie a.c. sub sloganul “ Am fost s-om fi” si cu deviza “Faceti loc, taranistii intra in joc”. Practic, pentru taranistii maramureseni inseamna un nou inceput politic. Ioan Doru Dancus, presedintele PNTCD Maramures  catalogheaza acest nou inceput drept o sansa pe care taranistii maramureseni trebuie sa o fructifice dupa 12 ani de absenta de pe scena politica maramureseana.

                                                                                                                               Citeste tot articolul